Dunav osiguranje ima specijalnu zimsku akciju

Datum objave: 22.02.2019.

Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, „Dunav osiguranje“ je na štandu Kompanije, u Hali 1, predstavilo Zimsku akciju: popust na online kupovinu police putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) od 25%  i  pogodnosti za kupovinu polica za PZO, paket putnog osiguranja, pomoć na putu i „Zimsku čuvarkuću“ na svim prodajnim mestima.

U izjavi medijima Nemanja Petrović, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Dunavu predstavio je pogodnosti online police:
-Posvetite se izboru destinacije i pripremi za putovanje, ali ne zaboravite ni „prijatelja na putu“ – policu putnog zdravstvenog osiguranja (PZO) „Dunav osiguranja“, koju možete kupiti  preko interneta, iz svog doma, automobila, kancelarije, bez odlaska na prodajno mjesto Kompanije. Tako štedite i vrijeme i novac, policu dobijate čak 25%  jeftinije! Online kupovinu individualne, obiteljske ili polise PZO za više putovanja možete obaviti jednostavno, klikom na link: www.dunav.com/kupi-online/ .

Zimska akcija na prodajnim mjestima

Na svim prodajnim mjestima Kompanija odobrava i slijedeće popuste pri ugovaranju putnog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja:
–    10%  na premiju PZO za poslovna ili turistička putovanja u inozemstvo koja ne traju duže od 30 dana,
–    15% popusta na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode, te osiguranje od građanske odgovornosti), i
–    20% popusta na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljage), za poslovna ili turistička putovanja u inozemstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, ističe Petrović.
Uz zaključenu policu za  PZO  ili paket putnog osiguranja osiguranici dobivaju:
–    30% popusta na premiju osiguranja pomoći na putu i 
–    mogućnost zaključenja paketa „Zimske čuvarkuće“, za period trajanja putovanja, po specijalnoj cijeni, zaključio je Direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Kompaniji „Dunav“.
Akcija traje do 28. veljače 2019. godine.
Detaljnije informacije o Zimskoj akciji „Dunava“ zainteresirani mogu dobiti posjetom internet stranice Kompanije: www.dunav.com,  besplatnim pozivom Kontakt centra  na broj 0800 386 286 ili na prodajnim mjestima širom Srbije.

Uz vaučer i popust od 6.000 dinara
Povodom ovogodišnjeg 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, „Dunav turist“ odobrava poklon vaučer za smještaj i boravak u Odmaralištu „Dunav“ na Zlatiboru, koji donosi popust od 6.000 dinara na standardnu cijenu u periodu od 21. veljače do 4. travnja. Osnovni ubjet za popust je da prilikom rezervacije dostavite vaučer koji će posjetiteljima Sajma turizma biti dijeljen na štandu Kompanije „Dunav osiguranje“, te da se odlučite za boravak s najmanje dva noćenja i uslugom pansiona ili polupansiona u Odmaralištu „Dunav“ u centru Zlatibora.

Natrag